De collectie van Werp.

Omdat Werp vooral in opdracht werkt is collectie eigenlijk niet het juiste woord. Eerder is er sprake van een portfolio, of een verzameling van eerder gerealiseerde objecten. Meer en/of andere modellen zijn te vinden in onze online winkel.


TK-40

Maakt gebruik van het doorzichtige karakter van golfkarton. Omdat het golfprofiel haaks op de lichtbron geplaatst is ontstaat er een speels lichtpatroon op nabij gelegen oppervlaktes. De kap kan symmetrisch worden uitgevoerd, maar ook 3D vormen zijn –tot op zekere hoogte– mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.
TK-49

Een iets langere versie van de TK-40. Deze keer afgebeeld als hanglamp. Het exemplaar op de foto is gemaakt van enkelzijdig wit karton wat de kap een iets frissere uitstraling geeft.
SH-36

Deze kap is gemaakt van 3mm. dik onbehandeld berken multiplex. Andere houtsoorten zijn ook mogelijk, net als andere materialen zoals bijvoorbeeld plexiglas. Net als de andere kappen is dit model ook zeer geschikt als hanglamp.
BKD-30

Mooi als hanglamp of zonder voet op een tafel. Een diameter van 40 cm. met maar liefst 76 lamellen, gegroepeerd in paren, maken deze bol tot een robuuste verschijning.
BKE-30

Net als de BK-3 30 cm hoog met 76 lamellen. Maar deze keer niet in paren.
BK-17

Met z'n 18 cm. diameter zowel als hanglampje als tafellampje in te zetten. De kap op de foto is voorzien van een G9 fitting. Maar ook een E14 fitting behoort tot de mogelijkheden.
AK-12

Een kleine versie van de TK-4. Gemaakt voor op een kleine fitting (E-14). Door de a-symmetrische vorm ziet hij er onder iedere hoek weer anders uit.
KK-3045

Hoewel de vorm is afgeleid van een 'klassieke' lampenkap, is er weinig klassieks aan deze kap. Een diameter van 45cm en een hoogte van 30cm maken deze stoere kap een forse verschijning.
VK-3030

Rond en vierkant tegelijk. 30 cm in diameter en ook 30 cm hoog. Oogt zeer robuust door z'n simpele vorm en maar liefst 90 lamellen.
SH-105

De blikvanger in iedere ruimte. Met zijn diameter van meer dan een meter heb je wel wat ruimte nodig, maar dan heb je ook wat. De lamellen zijn 3 mm. berken, de drie led-lampen zorgen voor een mooie verspreiding van het licht.
SKT-4428

Eén van de eerste modellen. De klant wilde een tulpvormige lamp. 24 lamellen maken samen de vorm en verhinderen direct zicht op de lichtbron. Zoals bij alle Werp modellen is ook deze volledig aan te passen aan de wensen van de klant.